dimarts, de novembre 25, 2008

Churchill & Fleming; La Marató 08!

L'agència Bassat & Ogilvy firma, com ja és costum, l'última campanya de l'annual Marató solidari de TV3. Acostumats a veure spots on el problema a tractar es palpava en el rerafons creatiu, és a dir, el podiem veure reflexat clarament, des de fa 3 anys, la gent de Bassat va pensar que seria molt millor parlar de tot allò que pots aconseguir amb l'aportació a la Marató. Així doncs, ens van sorprendre per exemple amb aquells simpàtics chimpançès, o amb el "guinyo" a la pel·lícula de Hitchcock.

Ara li ha tocat el torn a 2 personalitats de l'història contemporànea com són Winston Churchill (polític britànic), i Alexander Flemming (va descobrir la penicilina). Expliquen alguns, que en un passat no gaire llunyà, Flemming va salvar la vida a Churchill quan aquest s'estava ofegant. El pare de Flemming va volguer agraïr econòmicament la proesa, però enlloc de diners el petit Flemming va optar per a poguer estudiar. Qui l'hi hauria de dir a Churchill que uns anys més tard, Flemming li tornaria a salvar la vida, doncs gràcies als seus estudis va descobrir la penicilina.

La campanya, que es va estrenar ahir, ja ha escoltat les primeres admiracions, i tb s'ha aixecat el simptàtic debat entorn a aquesta història. És real, es ficticia? Sigui com sigui, el missatge és ben clar: Sempre reps molt més del que dones.

A mi em sembla una campanya genial, però que en penseu vosaltres de la història???


Us penjo l'spot sencer de 6':




1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei Ramon! m'ha encantat la historia! i encara que potser la història no sigui certa del tot és igual, el concepte si que ho és i aixó és lo important!es transmet molt be!

bon nadal!
mua*