dissabte, de gener 03, 2009

You are powerful

És cert que a tothom ve de gust celebrar l'any nou i aprofitar així per a formular desitjos o propòsits que haurà de complir d'ara en endavant. Malhauradament però, no tot és tan bonic allà fora, i tots aquells conflictes internacionals que embruten el món, i que s'enduen tantes vides(només cal donar un cop d'ull a com han celebrat el cap d'any a Gaza), continuen imparables, sense motius per celebrar re més que no sigui una victòria, en termes estrictament militars.

Sabeu que sóc un seguidor de les campanyes d'Amnistia Internacional, ja que d'una forma original, sovint utilitzant la metàfora, però sobretot, d'una forma molt allunyada de la típica campanya sensacionalista que altres ONG utilitzen per a provocar llàstima, ens conviden a participar de la seva tasca enviant-nos un missatge que arriba al 100%. Per això, un cop més, us penjo la darrera campanya, que porta per nom "You are poweful", realitzada per a celebrar el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

La creativitat és per part de l'agència Mother London, i la cançó, que la trobo perfecte per el ritme de l'spot és del grup R.E.M: "Until the Day is Done"


"You are powerful":