divendres, d’octubre 24, 2008

Insight 1.0

Marshall McLuhan: "La publicidad es un striptease ambiental para un mundo de abundancia"

Aquest blog neix amb l'intenció d'arribar a ser un link fixe per a tots aquells a qui els agradi el món de la publicitat i la comunicació en general.

Un punt de trobada en la ruta de navegació de tot internauta disposat a desconectar uns minuts llegint l'actualitat més interessant o destacable del món de l'advertising.
Un nexe entre estudiants, professionals i/o aficionats a aquest art tan contemporani basat en la persuassió original, i la seducció creativa
En definitiva, un calaix de sastre de tots aquells spots, campanyes gràfiques, accions 360º,street màrqueting i demés modalitats.
Com a espai obert, aquest blog també convida al debat i la lliure opinió sobre tots els temes que es tractin, imatges que es publiquin, comentaris que apareguin, etc.


1 comentari:

Heva ha dit...

hola!!!
vaya, ojalá entendiera el catalán.
Ánimo con tu iniciativa. Yo comencé el blog de manera informal, y resulta que se ha convertido en una herramienta elemental para mi futuro laboral. Un creativo de Shakelton me comentó una vez que no dejase nunca mi blog, te digo lo mismo: ánimo y a por todas.

Claro que tepongo un link en mi blog :D
un besote!