dilluns, d’octubre 27, 2008

"Todo se va a la mierda"; el hit d'aquest nadal




Ja tenim èxit musical per aquest nadal! Que els "Bustamantes" o els "Chippers" de turno s'oblidin d'arribar al nº1 de les llistes, ja que els creatius de l'agència Shackleton s'han avançat.
Amb la creació del grup fictici Leman Brothers, i amb la crisi financera com a rerafons, ens presenten "Todo se va a la mierda", l'última campanya viral d'una de les agències més reconegudes en aquests darrers anys.
Els de Shackleton pretenen incentivar, per molta crisi que hi hagi, els ja tradicionals sopars d'empresa de finals d'any, i ja que ultimament això de fer cançons chorras (amb coreografies encara mes chorras) enganxa, doncs apa, aqui tenim la última. Té molta gràcia, tot sigui dit.

A part del viral, la campanya també ha consistit en enviar a 100 dels seus clients una capsa amb el text inscrit al llom "la crisis nos llega a todos". La sorpresa està a l'interior, ja que a l'obrirla es trobaven un pessebre amb un lletreret de "es lloga", i una direcció al site de Shackleton events, una empresa que organitza events, com per exemple..sopars de nadal. No son tontus no.

pd: us deixo la lletra, per si us la voleu aprendre..ejem.


"Todo se va a la mierda, que más me da mientras pueda celebrar la fiesta de Navidad /
La crisis ha llegado, los bancos hacen agua. Me están lloviendo hostias y no tengo paraguas / Todo se va a la mierda, que más me da mientras pueda celebrar la fiesta de Navidad. / Se hunde la Bolsa, me suben la hipoteca, que malita está la cosa. Sólo me queda la discoteca"

Todo se va a la mierda:




Les campanyes de nadal són un clàssic, però les de Shackleton són, sota la meva opinió, les millors, per això també us penjo la de l'any passat, que va tenir molt ressò.

iJam: